Arktisk torsk med potet og gulrot i smakfull karrisaus
Ingredienser
Potet (35%), torsk (torsk 67%, potetmel, sitrusfiber, salt) (25%), gulrot (14%), løk, rapsolje, fløte(melk) (6,9%), hvetemel, fiskebuljong (selleri), karri (0,2%), krydder, antioksidant (askorbinsyre).
Allergener: Fisk, Gluten, Laktose, Melk, Selleri.
Næringsinnhold
PER 100G | PER PORSJON | ENERGI % | |
---|---|---|---|
Energi (kJ) | 1900 | 1615 | |
Energi (kcal) | 452 | 384 | |
Fett (g) | 22 | 19 | 39 |
Derav mettet fett (g) | 6 | 5 | |
Karbohydrater (g) | 40 | 34 | 42 |
Derav sukkerarter (g) | 5,4 | 4,6 | |
Kostfiber (g) | 7 | 6 | |
Protein (g) | 22 | 19 | 19 |
Salt (g) | 4,2 | 3,6 | |
Vann (%) | Max 5 % |
Vekt
Netto: 85 g
Brutto: 104 g
Ferdig tilberedt: 450 g